Sähkömoottorit

Moottoreista

Moottori on näkyvin ja konkreettisin osa sähköveneestä. Polttomoottoriin verrattuna moottori on erittäin pienikokoinen ja kevyt, ja saattaa jopa näyttää liian pieneltä veneelle. Finerin moottorit ovat harjattomia moottoreita, jotka tuottavat paljon tehoa pienessä paketissa. Niissä on portaaton nopeudensäätö, joka parantaa moottorin tehokkuutta ja antaa sinulle mahdollisuuden ajaa juuri haluamallasi nopeudella.

 

Harjattoman sähkömoottorin muita etuja ovat korkea hyötysuhde, erittäin hiljainen käyttö, helppokäyttöisyys ja lähes nolla huolto. Kaiken kaikkiaan se on erittäin monipuolinen, helppokäyttöinen moottori, jota voidaan käyttää sekä päämoottorina pienemmille veneille että tukimoottoreiksi isommalle veneelle.

 

Finer on päättänyt käyttää moottoreitaan erittäin matalalla jännitteellä. Normaali 1 kW: n (85 lbs) moottori, joka puskee Gretan eteenpäin, toimii vain 12 V: n jännitteellä. Koska tämä on myös vakiojännite merenkulun sähkölaitteille, on tämän moottorin liittäminen tukimoottorina suuriin veneisiin erittäin helppoa, tai jos sitä käytetään päämoottorina, on todella helppoa liittää lisälaitteita, kuten kaikut, radiot ja GPS samaan sähköjärjestelmään. Jos tarvitset isompaa moottoria, Finer toimittaa myös moottoreita, jotka toimivat 24 V: n jännitteellä ja tuottavat 2 kW: n tehon (135 lbs).

 

Sähkömoottorin pieni paino parantaa myös veneen painojakaumaa, koska veneen perässä on vähemmän painoa ja veneen keskellä oleva akku toimii aluksen vakauttamiseksi. Tämä on myös syy, miksi Finer on päättänyt olla käyttämättä integroituja paristoja moottoreissaan. Integroitu akku moottorissa rajoittaa akun kapasiteettia, koska se voi olla vain niin suuri ja raskas, että se mahtuu integroituna moottoriin. Annat myös veneelle erittäin heikon painojakauman, koska kaikki paino on keskittynyt veneen perään. Tämä huono painojakauma on erityisen ilmeinen ajaessasi venettä yksin, kun perä kaivautuu veteen ja heikentää mukavuutta ja suorituskykyä.

 

Finerin veneellä Greta näet, kuinka tätä kevyttä moottoria, jossa on erillinen akku, on käytetty erittäin tasaisen painojakauman aikaansaamiseksi veneeseen. Greta makaa vedessä tasaisesti, riippumatta siitä, ajatko hänet yksinään vai onko hän täydessä lastissaan enimmäispainoonsa saakka. Tämä lisää mukavuutta ja parantaa veneen suorituskykyä.

Tarkemmat tiedot

 • Pituus 4,70 m
 • Leveys 1,40 m (9,3’)
 • Paino 150kg (vene 75kg)
 • Henkilöluku 4
 • Nopeus 5 solmua
 • Mootori

  Harjaton, 12 V - 85lbs, Portaaton nopeussäädin

 • Akku

  200ah (2400Vh), 12V, Geeli, paino: noin 60kg

 • Aurinkopaneeli

  2 x 110 W Aurinkopaneeleilla pystyy kävelemään

 • Lataussäädin

  12V - 20Ah Näyttää lataustehon ja akun lataustilan

 • Vaihtoehtoja

  Aurinkopaneeli: 2 x 135W | Moottori: 24V/135lbs

 • Hinta alk. 4990€

Amenities

Lorem ipsum

Morbi vestibulum volutpat enim. Aliquam lobortis. Integer tincidunt. Vivamus consectetuer hendrerit lacus. Etiam ut purus mattis mauris sodales aliquam.

In hac habitasse platea dictumst. Sed cursus turpis vitae tortor. Proin magna. In ac felis quis tortor malesuada pretium. Morbi mollis tellus ac sapien.

Mauris sollicitudin fermentum libero. Praesent egestas tristique nibh. Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Etiam vitae tortor. Suspendisse faucibus, nunc et pellentesque egestas, lacus ante convallis tellus, vitae iaculis lacus elit id tortor.

Käytä tätä venettä mökkiveneenä, kuljetusveneenä, kalastusveneenä, auringonottoveneenä tai nautintoveneenä.

…Tai sinun haluamallasi tavallasi. 

Ota yhteyttä!

Phone phone
Email
WhatsApp whatsapp
Fluent Forms fluent_forms
chat