Greta

You don´t have to be big to make a difference

Veneestä

Greta on Finerin avaimet käteen-veneratkaisu, joka tekee sähköisen veneilyn mahdolliseksi kaikille. Kyse on 470 cm pitkästä veneestä joka on kehitetty muistuttamaan käyttäjiä klassisesta veneestä, löytyen melkein jokaisesta suomalaisesta kesämökistä. Pakettiin kuuluu kaikki tarvittavat!

Vene on ympäristöystävällinen ja suunniteltu liikkumaan hiljaa vedessä pienimmällä hydrodynaamisella vastustuskyvyllä. Greta on rakennettu parhailla käytettävissä olevilla materiaaleilla, painon säästämiseksi ja voiman maksimoimiseksi. Greta on myös varustettu integroiduilla kelluvilla säiliöillä, joka tekee tuotteestamme uppoamattoman. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Gretasta ympäristöystävällisen, taloudellisen ja turvallisen kaikille perheenjäsenille käytettäväksi.

Gretaa käskyttää sähköinen perämoottori, joka antaa hänelle runsaasti voimaa liikuttamaan täysin ladattua venettä nopeuksilla, joita et voisi odottaa pieneltä sähköveneeltä. Akku kestää koko päivän jokapäiväisessä normaalikäytössä ja saa kaiken energiansa integroiduista aurinkopaneeleista.

Greta on helpoin tapa päästä veneilyyn, ja hän vie sinut mielellään kalastamaan ja risteilemään perheen ja ystävien kanssa.

Tarkemmat tiedot

 • Pituus 4,70 m
 • Leveys 1,40 m
 • Paino 150kg (vene 75kg)
 • Henkilöluku 4
 • Nopeus 5 solmua
 • Mootori

  Harjaton, 12 V - 85lbs, Portaaton nopeussäädin

 • Akku

  200ah (2400Wh), 12V, Geeli, paino: noin 60kg

 • Aurinkopaneeli

  2 x 110 W Aurinkopaneeleilla pystyy kävelemään

 • Lataussäädin

  12V - 20Ah Näyttää lataustehon ja akun lataustilan

 • Vaihtoehtoja

  Aurinkopaneeli: 2 x 135W | Moottori: 24V/135lbs

 • Hinta alk. 4990€

Greta on Finerin ensimmäinen käyttövalmis aurinkovoimalla käyvä sähkövene. Hänet on suunniteltu alusta alkaen sähköveneeksi, eikä se ole vanha polttomoottorivene, joka on muutettu aurinkoenergiakäyttöön. Tämä tarkoittaa, että hän on optimoitu aurinkosähköistetty. Tämä on myös tärkein syy siihen, miksi hänellä on niin ylivertainen suorituskyky.

 

Yksi tärkeimmistä suunnitteluominaisuuksista, joka mahdollistaa Gretan korkean suorituskyvyn, on hänen kevyt runkonsa. Koko vene painaa vain 75 kg, kun lisäät moottorin, akun ja aurinkopaneelit, kokonaispaino on 150 kg. Näistä 150 kilosta 60 kg tulee akusta, joka on sijoitettu veneen keskelle. Tämä antaa erittäin vakaan veneen, joka yllättää useimmat käyttäjät.

 

Toinen hyvin näkyvä muotoiluasia on etukansi. Koska Greta saa virtansa 100% aurinkovoimasta, tarvitset tietyn määrän pinta-alaa aurinkopaneeleille tämän mahdollistamiseksi. Gretalla tämä on ratkaistu etukannella, joka on pääosin peitetty aurinkopaneeleilla antamaan hänelle tarvittavaa energiaa. Etukannen alapuolelta saat myös suuria määriä kuivavarastoa, mikä ei ole yleistä tämän kokoiselle veneelle.

 

Aurinkopaneeleja pidetään usein hauraina komponentteina, joita on käsiteltävä varoen. Tämä ei päde Finerin aurinkopaneeleihin, joita löytyy Gretasta. Voit istua niiden päällä, kävellä niiden päällä tai käyttää niitä säilytystiloina. Ne eivät tarvitse enempää hoitoa kuin lasikuidusta valmistettu kansi. Ainoa asia, joka on pidettävä mielessä, on puhdistaa ne silloin tällöin, jotta tehokkuus pidetään mahdollisimman korkealla.

Greta on erittäin monipuolinen vene, jota voi käyttää eri tilanteissa. Hän on täydellinen kuljetusajoneuvo kesämökkiisi ja sieltä pois. 20 merimailin etäisyydellä sinun ei tarvitse pelätä virran loppumista. Hänen suuri etukansi toimii erinomaisesti myös valukannena ja Greta on loistava kumppani kaikille kalastajille. Vakauden ansiosta sinun ei tarvitse pelätä seisomaan etukannella, mikä on hyvin ainutlaatuista tämän kokoiselle veneelle. Tämä ominaisuus auttaa myös veneeseen tultaessa tai siitä poistuttaessa, Gretan vakaus on erittäin hyvä!

Niille, jotka haluavat vain nauttia luonnosta, etukansi voidaan käyttää myös aurinkoterassina, koska se on yli 2 m pitkä, siellä on runsaasti tilaa, ja vain nauttia hiljaisesta matkasta avovesillä.

 

Turvallisuus on myös yksi asia, joka on pidetty mielessä koko suunnitteluprosessin ajan.

Gretalla on kaksinkertainen pohja ja kelluntasäiliöt, mikä tekee hänestä uppoamattoman. Gretan vakiona on myös automaattinen pilssipumppu, joten todennäköisyys hänen täyttymiseen vedellä on erittäin pieni, mutta jos tämä tapahtuu jostain odottamattomasta syystä, sinun ei tarvitse huolehtia, koska hän kelluu, vaikka hän on täynnä vettä.

 

Greta on erittäin monipuolinen ja turvallinen vene, joka tekee sekä sinut, perheesi että ystäväsi onnelliseksi ja unohtamatta ympäristöämme joka kiittää sinua.

Amenities

Lorem ipsum

Morbi vestibulum volutpat enim. Aliquam lobortis. Integer tincidunt. Vivamus consectetuer hendrerit lacus. Etiam ut purus mattis mauris sodales aliquam.

In hac habitasse platea dictumst. Sed cursus turpis vitae tortor. Proin magna. In ac felis quis tortor malesuada pretium. Morbi mollis tellus ac sapien.

Mauris sollicitudin fermentum libero. Praesent egestas tristique nibh. Suspendisse nisl elit, rhoncus eget, elementum ac, condimentum eget, diam. Etiam vitae tortor. Suspendisse faucibus, nunc et pellentesque egestas, lacus ante convallis tellus, vitae iaculis lacus elit id tortor.

Käytä tätä venettä mökkiveneenä, kuljetusveneenä, kalastusveneenä, auringonottoveneenä tai nautintoveneenä.

…Tai sinun haluamallasi tavallasi. 

Ota yhteyttä!

Phone phone
Email
WhatsApp whatsapp
Fluent Forms fluent_forms
chat