Huoltovapaat sähköveneet

Sähköveneellä teet veneilystä vaivatonta

Greta

 • Ympäristöystävällinen ja huoltovapaa sähkövene Greta
 • Korkealuokkaisista materiaaleista rakennettu vene on turvallinen ja kestää käyttöä
 • Klassinen muotoilu yhdistettynä uusimpaan teknologiaan
 • Tehokas ja hiljainen aurinkosähkövene sopii niin kalastukseen kuin huviajeluihinkin

Aurinko-sähkövene Greta sopii jokaiselle

Elvenen avaimet käteen -veneratkaisu Greta tekee sähköisen veneilyn mahdolliseksi kaikille. Greta on huoltovapaa ja helppokäyttöinen sähkövene, joka sopii erinomaisesti niin huviajeluihin kuin kalastukseenkin.

470 cm pitkä Greta on suunniteltu muistuttamaan käyttäjiä lähes jokaiselta kesämökiltä löytyvästä klassisesta veneestä. Perinteisistä moottoriveneistä poiketen Greta edustaa kuitenkin uuden sukupolven veneteknologiaa, joka on sekä ympäristö- että käyttäjäystävällistä.

Sähkövenepakettiin kuuluu kaikki tarvittava.

Ympäristöystävällinen sähkövene

Greta on ympäristöystävällinen ja suunniteltu liikkumaan hiljaa vedessä pienimmällä hydrodynaamisella vastuksella. Se on rakennettu parhailla käytettävissä olevilla materiaaleilla, painon säästämiseksi ja voiman maksimoimiseksi.

Greta on myös varustettu integroiduilla kelluvilla säiliöillä, joka tekee tuotteestamme uppoamattoman.

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Gretasta ympäristöystävällisen, taloudellisen ja turvallisen kaikille perheenjäsenille käytettäväksi.

Huoltovapaa mutta tehokas

Greta saa voimansa tehokkaasta sähköisestä perämoottorista. Moottorissa riittää runsaasti voimaa liikuttaa täysin ladattua venettä nopeuksilla, joita et odottaisi pieneltä sähköveneeltä. Akku kestää koko päivän jokapäiväisessä normaalikäytössä ja saa kaiken energiansa integroiduista aurinkopaneeleista.

 

Sähköinen moottori tekee veneestä hyvin helppokäyttöisen. Toisin kuin perinteinen bensalla toimiva perämoottori, jota täytyy toistuvasti huoltaa, tyhjentää vedestä tai jolle täytyy vaihtaa öljyjä, Gretan moottori on huoltovapaa.

 

Greta-sähköveneen voit syksyllä huoletta vetää ylös ja keväällä vain työntää takaisin veteen normaalin puhdistuksen jälkeen. Greta on helpoin tapa päästä veneilyyn, ja vie sinut mukavasti kalastamaan ja risteilemään perheen ja ystävien kanssa.

Tarkemmat tiedot

 • Pituus 4,70 m
 • Leveys 1,40 m
 • Paino 150kg (vene 75kg)
 • Henkilöluku 4
 • Nopeus 5 solmua
 • Mootori

  Harjaton, 12 V - 85lbs, Portaaton nopeussäädin

 • Akku

  200ah (2400Wh), 12V, Geeli, paino: noin 60kg

 • Aurinkopaneeli

  2 x 115 W Aurinkopaneeleilla pystyy kävelemään

 • Lataussäädin

  12V - 20Ah Näyttää lataustehon ja akun lataustilan

 • Hinta alk. 4990€

Gretasta

Gretan ominaisuudet

Greta on täysin käyttövalmis aurinkovoimalla käyvä sähkövene. Se on suunniteltu alusta alkaen sähköveneeksi, toisin kuin vanhat polttomoottoriveneet, jotka on myöhemmin muutettu sähköveneiksi.

Tämä tarkoittaa, että Greta on optimoitu hyödyntämään aurinkosähköä. Tämä on myös tärkein syy siihen, miksi veneellämme on niin ylivertainen suorituskyky.

Optimoitua suunnittelua

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka mahdollistaa Gretan korkean suorituskyvyn, on sen kevyt runko. Koko vene moottoreineen, akkuineen ja aurinkopaneeleineen painaa vain 150 kg.

Toinen keskeinen piirre Gretassa on sen aurinkopaneeleilla peitetty yli 2 m pitkä etukansi, jonka avulla vene toimii kokonaan aurinkosähköllä. Etukannen alta löytyy myös paljon kuivaa tavaratilaa, mikä ei ole yleistä tämän kokoiselle veneelle.

Kestävät aurinkopaneelit

Aurinkopaneeleja pidetään usein hauraina komponentteina, joita on käsiteltävä varoen. Tämä ei päde Gretassa käytettäviin Elvenen aurinkopaneeleihin.

Voit istua, kävellä tai säilyttää tavaraa aurinkopaneelien päällä. Ne eivät tarvitse enempää hoitoa kuin lasikuidusta valmistettu kansi. Sinun tarvitsee vain muistaa puhdistaa paneelit silloin tällöin, jotta ne pystyvät tuottamaan tehokkaasti sähköä.

Turvallinen sähkövene koko perheelle

Turvallisuus on huomioitu Gretassa koko sen suunnitteluprosessin ajan. Veneen paino on jaettu tavalla, joka tekee siitä todella vakaan. Voit esimerkiksi huoletta seistä Gretan etukannella, mikä ei ole yleensä ole mahdollista tämän kokoluokan veneessä.

Gretassa on myös kaksinkertainen pohja ja kelluntasäiliöt, jotka tekevät siitä uppoamattoman. Vene kelluu, vaikka täyttäisit sen vedellä. Gretan vakiovarusteena on automaattinen pilssipumppu, joten todennäköisyys veneen täyttymiseen on kuitenkin todella pieni.

Greta on erittäin monipuolinen sähkövene, joka on mainio valinta vaikkapa matkalle mökkisaareen ja takaisin. Vähintään 20 merimailin etäisyydellä sinun ei tarvitse pelätä virran loppumista.

Greta on myös loistava kumppani kaikille kalastajille. Veneen hiljainen sähkömoottori ei pelota kaloja tiehensä, vaan voit rauhassa ajaa parhaille kalapaikoille. Etukansi toimii erittäin hyvin heittotasona kalastajille. 

Käytä tätä venettä mökkiveneenä, kuljetusveneenä, kalastusveneenä, auringonottoveneenä tai nautintoveneenä. …Tai sinun haluamallasi tavallasi.

Elvene on moderni yritys, joka näkee vain mahdollisuuksia eikä ongelmia. Kehitys tapahtuu nopeasti, ja pian toivottavasti näet hienomman ratkaisun omassa venesatamassa. Seuraa meitä matkallamme, jotta ympäristöystävällinen veneily olisi edullista ja helppokäyttöistä.

- Emil Finne, TJ ja perustaja

Käytä tätä venettä mökkiveneenä, kuljetusveneenä, kalastusveneenä, auringonottoveneenä tai nautintoveneenä.

…Tai sinun haluamallasi tavallasi. 

Galleria

Key specs

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam 

 • L.O.A 3.54 m (10,3')
 • Lenght (Hull) 4.50 m (9,3’)
 • Beam 4.50 m (9,3’)

Ota yhteyttä!

Phone phone
Email
WhatsApp whatsapp
Fluent Forms fluent_forms
chat