Meistä

Elvenen tarina

Mukavampaa veneilyä edistämässä

Elvenen idean kehittivät kaksi yrittäjää, jotka halusivat yhdistää erilaisia taitojaan perustamaan yrityksen, joka tarjoaa helppokäyttöisiä, edullisia ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja uusille vesikokemuksille.

Molemmilla perustajilla on yhteistä rakkautta avoimiin vesiin, koska heillä on henkilökohtaista kokemusta hyvin erilaisilta toimialoilta, mukaan lukien muoti, ruoka, fysioterapia ja autoteollisuus.

Yrityksen perustajat ovat molemmat syntyneet ja kasvaneet Suomen länsirannikolla, pienessä rannikkokaupungissa Pietarsaaressa. Ajanvietto merellä ja paikallisella järvellä ovat toinen luonto näille yrittäjille. Vielä tänäkin päivänä, kun perheen isät asuvat eri puolilla maata, vuotuinen kalastusviikonloppu on pyhä aika, jota ei koskaan peruuteta.

Pitkät perinteet veneenrakennukseen

Pietarsaari tunnetaan kansainvälisesti sekä vanhoista että uusista veneenrakennusperinteistään. Satoja vuosia sitten Pietarsaaressa rakennetut puiset alukset kiertelivät maapalloa, ja vielä nykyäänkin maailman kaikkien aikojen arvostetuimmat purjeveneet on rakennettu todennäköisesti Pietarsaaressa.

Kun tämä veneenrakennusperintö oli yrittäjillä veressä, Elvene perustettiin tuomaan veneilyyn uusi edullinen ja ympäristöystävällinen ulottuvuus.

Kaikki alkoi ajatuksena parantaa kalastusveneen suorituskykyä ja mukavuutta. Kuinka kalastaa täydellisessä hiljaisuudessa? Kalastusaluksella, joka on niin helposti hallittavissa, että se voi kääntyä oman akselinsa ympäri, ja voit ajaa sitä täydellisessä hiljaisuudessa koko päivän?

Tämän lisäksi ratkaisun tulisi olla edullinen, joten se on saatavilla sekä vapaa-ajan harrastajille että kaupallisille kalastajille ja käyttäjille.

Ota yhteyttä!

Phone phone
Email
WhatsApp whatsapp
Fluent Forms fluent_forms
chat